Kunngjøringer 28. mai:

Vanlige messetider for høymessene er gjeninnført på Lillehammer og Gjøvik:

Søndager kl. 17.00 i St. Andreas kirke på Gjøvik.

Søndager kl. 11.00 i Mariakirken på Lillehammer.

Billetter til høymessene bestilles her: billett.katolsk.no/

Søk opp Gjøvik eller Lillehammer i listen over messesteder for å finne messen du vil delta i.

Vennligst bruk denne linken for alle høymesser og messer på polsk. Det er viktig at alle messegjengere registrerer seg slik at man ved et eventuelt smitteutbrudd raskt kan spore alle som har vært utsatt for smitte.

Er det vanskelig eller ikke mulig for deg å bruke systemet , kan du bare ringe eller sende SMS til presten på telefon 48227571.

Kjære menighet;

Endelig kan vi åpne kirkene våre for offentlig messefeiring. Det tillates nå at vi feirer messe med opp til 50 troende tilstede (35 på Gjøvik) samt prester, ministranter og eventuelle organister mm.

Det vil være strenge smittevernstiltak som må følges, men det viktigste er likevel at vi endelig kan få feire Nadverdens sakrament sammen!

Høymessene på Lillehammer og Gjøvik feires nå til vanlige tider:

Søndager kl. 17.00 i St. Andreas kirke på Gjøvik.

Søndager kl. 11.00 i Mariakirken på Lillehammer.

Messeskjemaet for søndagsmessene ser da ut som følger i de to neste ukene:

Søndag 24. mai Kl. 11.00, Mariakirken, Lillehammer

Søndag 24. mai kl. 1100, St. Andreas kirke, Gjøvik, messe på pols

Søndag 24. mai kl. 1700, St. Andreas, Gjøvik

Søndag 31. mai kl. 1100, Mariakirken, Lillehammer

Søndag 31. mai kl. 1700, St. Andreas, Gjøvik

Søndag 7. juni kl. 1100, Mariakirken, Lillehammer

Søndag 7. juni kl. 1400, Mariakirken, Lillehammer, messe på polsk

Søndag 7. juni kl. 1700, St. Andreas, Gjøvik

Hverdagsmessene feires på følgende dager:

I uken 25. - 31. mai feires det messe på onsdag, torsdag og fredag kl. 1100.

Velkommen til Messe!

Fotografier fra Mariakirken menighet